• Yeni

Woyax by Deji Güçlü Mıknatıslı Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu - Vakumlu Akrobat Araba Telefon Tutacağı

₺264,80

Woyax Magnet I araç tutucu vantuzu, geliştirilmiş ısı direnci ve jel tabakasıyla pürüzsüz yüzeylerde optimum tutuş sağlar ve sürüş esnasında düşmez.

Adet

 

Aynı Gün Ücretsiz Kargo

Çok Çekici: Wx®N52 mıknatıslar sayesinde en engebeli yollarda bile güçlü tutuş sağlar. Kutu içeriğinde bulunan ultra ince, yapışkanlı, metal plakaları telefonunuza veya telefon kılıfınıza yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Ultra Güçlü Vantuz: Woyax Magnet I araç tutucu vantuzu, geliştirilmiş ısı direnci ve jel tabakasıyla pürüzsüz yüzeylerde optimum tutuş sağlar ve sürüş esnasında düşmez. Yıkanabilir yapısı sayesinde temizledikten sonra yeniden kullanılabilir. Yapıştırılan bölgenin temiz olması, uzun süreli kullanım açısından faydalıdır.

360 Derece Dönüş: 360 derece dönebilen tasarımı ile Woyax Magnet I araç içi telefon tutucu, güvenli sürüşü sürdürmek için en iyi görüş açısı sağlar. Telefonunuzu dilediğiniz yönde tek elle yerleştirerek sürüş deneyiminin keyfini çıkarın.

Üst Düzey Konfor: Esnek akrobat kolu sayesinde istenilen görüş açısı kolaylıkla ayarlanır. Ön cama veya araç gövdesine yapışarak konforlu sürüş deneyimi yaşatır.

Woyax
WY-HR02

Belirli Referanslar

ean13
8682416342985
Yeni
Yorumlar (6)
Değerlendirme