• Yeni

Woyax by Deji Güçlü Mıknatıslı Vantuzlu Araç İçi Telefon Tutucu - Magsafe iPhone Uyumlu Vakumlu Akrobat

₺279,80

Woyax AirMag I araç tutucu vantuzu, geliştirilmiş ısı direnci ve jel tabakasıyla pürüzsüz yüzeylerde optimum tutuş sağlar ve sürüş esnasında düşmez.

Adet

 

Aynı Gün Ücretsiz Kargo

Geniş Uyumluluk: Woyax Airmag I araç içi telefon tutucu, iPhone 15 / 14 / 13 /12 serisi telefonlar veya MagSafe kılıflar ile doğrudan kullanılabilir. Telefonunuzda MagSafe özelliği yoksa, kutu içeriğinde bulunan metal aparatı kılıf dış yüzeyine yapıştırarak kullanabilirsiniz.

Çok Çekici: 20 adet güçlendirilmiş entegre Wx®N52 mıknatıslar, en engebeli yollarda bile güvenli tutuş sağlar.

Ultra Güçlü Vantuz: Woyax AirMag I araç tutucu vantuzu, geliştirilmiş ısı direnci ve jel tabakasıyla pürüzsüz yüzeylerde optimum tutuş sağlar ve sürüş esnasında düşmez. Yıkanabilir yapısı sayesinde temizledikten sonra yeniden kullanılabilir. Yapıştırılan bölgenin temiz olması, uzun süreli kullanım açısından faydalıdır.

360 Derece Dönüş: 360 derece dönebilen tasarımı ile AirMag I araç içi telefon tutucu, güvenli sürüşü sürdürmek için en iyi görüş açısı sağlar. Telefonunuzu dilediğiniz yönde tek elle yerleştirerek sürüş deneyiminin keyfini çıkarın.

Üst Düzey Konfor: Esnek akrobat kolu sayesinde istenilen görüş açısı kolaylıkla ayarlanır. Ön cama veya araç gövdesine yapışarak konforlu sürüş deneyimi yaşatır.

Woyax
WY-HR03

Belirli Referanslar

ean13
8682416342992
Yeni
Yorumlar (4)
Değerlendirme